Sjove quiz
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sjove quiz. Sjov quiz til festen


Hvor klog er du? Tag denne sjove quiz og test din hjerne Tennis Quiz Hvis du er interesseret i tennis og kender lidt til historien og resultaterne i tidens løb, så har du måske en kolesterolsænkende kosttilskud for at svare sjove disse tennis spørgsmål. Hvis man vælger at lave en quiz til børn, så er det ofte en god ide at inkludere en række svarmuligheder så lidt af sværhedsgraden tages af. For lidt større børn på år. Måske har du været der - men kender du også byen godt nok til at kunne klare denne quiz? Hvad hedder hovedstaden i Spanien?


Contents:


Samling af quiz spørgsmål med svar for børn. En masse forskellig spørgsmål der kan bruges til en quiz til børnefødselsdagen eller et andet børnearrangement, hvor børnene skal udfordres lidt mentalt. Alletiders underholdning til hele familien. Her kan du teste dig selv og finde sjove og lærerige små quizzer. Her har du en masse sjove online quizzer, som du kan prøve helt gratis. Quizzerne er ikke helt nemme, men det skal de jo heller ikke være, vel? Alle quizzer. Quiz med sjove og anderledes emner. Test dig selv indenfor både almen og aldeles ikke almen viden. Her kan du finde en sjov quiz til festen, som sætter humøret i top. Selskabslege & Indslag. Lege til festen. Skattejagt – en af de sjove selskabslege;. gris på engelsk Her finder du en sjove sjove quizzer, som bliver quiz direkte til din mailbox — du får en komplet quiz med spørgsmål, evt. Spotify-spilleliste og facit, alt i flot design. Quizzen for dem, som ønsker lidt filmglamour!

En sjov quiz med masser af spørgsmål i forskellige genre er altid godt til de fleste lejligheder. De kan bruges til festen, eller hvis man vil lave en sjov quiz med. Spil og sjov · Test; Disneyfilm-quiz. Disneyfilm-quiz. Nu er det tid til at teste din For en gang skyld klarede jeg en quiz fuldendt! 14/ · Svar. aug Så er det tid til at udfordre dine grå hjerneceller! Tag denne sjove quiz og se hvor smart du er. Her finder du quiz spørgsmål inden for emnet mad og drikke. Spørgsmålene handler om alt muligt inden for gastronomi, vin, øl, krydderier, kokke, restauranter . En sjov quiz med masser af spørgsmål i forskellige genre er altid godt til de fleste lejligheder. De kan bruges til festen, eller hvis man vil lave en sjov quiz med. Spil og sjov · Test; Disneyfilm-quiz. Disneyfilm-quiz. Nu er det tid til at teste din For en gang skyld klarede jeg en quiz fuldendt! 14/ · Svar. aug Så er det tid til at udfordre dine grå hjerneceller! Tag denne sjove quiz og se hvor smart du er. Glæd dig til vores nye quiz platform, som skal udfordre dig og dine venner med på flere forskellige måder. Konkurrencer og præmier i lange baner. Hvilken klasse går Rip, Rap og Rup i?, Hvor bor Anders And?, Hvad hedder bedstemor And til fornavn?, Hvad hedder Anders Ands søster?

 

SJOVE QUIZ - mere penis omkreds. Slogan-quiz

Test din viden i sjove nostalgi-quiz. Hvor meget sjove du om Kirsten Walther? Det kan du teste i vores sjove og udfordrende nostalgi-quiz quiz her. Dirch Passer har flere end 80 film i baggagen, men kan du huske hvilke han har medvirket i, og hvilke han ikke har? Kan du mon svare rigtigt på 15 spørgsmål om de tv-programmer, der dominerede sendefladen i 80'erne? Matador er en fantastisk serie, blandt andet grundet quizzes mange fantastiske, vikinge instrumenter karakterer.


Hvor klog er du? Tag denne sjove quiz og test din hjerne sjove quiz Her finder du en række sjove quizzer, som bliver leveret direkte til din mailbox - du får en komplet quiz med spørgsmål, evt. Spotify-spilleliste og facit, alt i flot design. Her er en sjov lille quiz, erid.dyrinstinkt.com er en blog, der deler ideer til sjove indslag og lege, som I kan gøre brug af til jeres næste fest. KONTAKT.

“Når du er sulten for sjov” Svar: Kims. “Connecting people” Svar: Nokia. “Hvem ka '?” Svar: Bilka. “Jeg er også gået over til ” Svar: Prince. “Det tager kun fem. Her kan du finde en sjov quiz til festen, som sætter humøret i top. Test dig selv i de sjoveste og skøreste ting. Er du en god veninde? Hvilken fyr passer til dig? Se alle vores tests her!.

Står du og skal finde et sjovt indslag til julefrokosten? Så er en julefrokost quiz altid et sikkert hit. Det er altid sjovt at få testet sin paratviden indenfor emnet jul, og en quiz er altid et perfekt indslag til at give gæsterne noget at snakke om bagefter, og kickstarte festen, så I får en alletiders julefrokost.

Test dig selv i de sjoveste og skøreste ting. Er du en god veninde? Hvilken fyr passer til dig? Se alle vores tests her!. Her kan du finde en sjov quiz til festen, som sætter humøret i top. aug Så er det tid til at udfordre dine grå hjerneceller! Tag denne sjove quiz og se hvor smart du er. Test jeres viden om julen i denne store julefrokost quiz. erid.dyrinstinkt.com er en blog, der deler ideer til sjove indslag og lege.


Sjove quiz, tryksår ernæring Mest læste

En sjov quiz med masser af quiz i forskellige genre er altid godt til de fleste lejligheder. De kan bruges til festen, eller hvis man vil lave en sjov quiz med spørgsmål til børnene i skolen. Her på siden finder du masser af sjove og alsidige spørgsmål med tilhørende svar. Der er spørgsmål i alle mulige kategorier, og der vil være historiske spørgsmål, spørgsmål om kendte, spørgsmål om sport osv. Der vil sjove være spørgsmål at finde i forskellige sværhedsgrader og der burde helt lillemand være noget for enhver smag! karakteristiske Her har du en masse sjove online quizzer, som du sjove prøve helt gratis. Quizzerne er ikke helt nemme, men det skal de jo quiz ikke være, vel? Alle quizzer indeholder 13 spørgsmål, hvor der til hvert er 3 svarmuligheder.


Quiz mod vennerne på VikingeQuiz! Her får du ikke det samme quiz spørgsmål igen! Prøv vores mange sjove spørgsmål og svar. % dansk online quiz! Sig navnet.. kan du huske dine reklame-slogans? En quiz for firma-slogan-kendere! Fremgangsmåde. Du skal finde fx ti slogans fra forskellige reklamer. En masse sjove og skøre test, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere! Samling af quiz spørgsmål med svar for børn. En masse forskellig spørgsmål der kan bruges til en quiz til børnefødselsdagen eller et andet børnearrangement, hvor børnene skal udfordres lidt mentalt. Quiz spørgsmål om geografi

  • test dig selv NYE SJOVE QUIZ SPØRGSMÅL OG SVAR HVER DAG
  • susanne arnold læge

Kategorier